Què t’ofereix el Coaching?

131024_S_coach_203_2El Coaching és un entrenament per aconseguir els objectius que un vol. Tu decideixes què vols aconseguir i junts podem explorar de quina manera pots assolir el teu objectiu. En Coaching treballem des de l’autonomia i la responsabilitat. Es reforça l’autoestima i la seguretat en un mateix. S’estableix en conjunt un pla d’acció que el client es compromet a seguir; i llavors es va avaluant. És un treball a mig termini i poc a poc es van notant els canvis.

Aconseguir que els empleats millorin els resultats de negoci és l’objectiu de moltes empreses. En aquest sentit un formador Coach pot ajudar molt ja que permet als executius descobrir les seves carències i potenciar les seves habilitats. Un Coach desenvolupa el lideratge i millora l’eficiència dels treballadors.

El Coach -entrenador- ajuda al coachee -client- a potenciar els valors d’equip impulsant el pla estratègic de l’organització. Ho fa plantejant preguntes obertes que portin el coachee al descobriment de noves oportunitats per a gestionar les diferents vessants de la vida d’una manera intel·ligent des de la perspectiva humana.

En el Coaching el client és el protagonista d’aquests processos que busquen una transformació del seu comportamanet, ja sigui a nivell personal o en un equip de treball, que repercuteixi en una millora dels objectius. D’aquesta manera es treballa per implementar accions que ajuden a assolir la millor versió personal o professional.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s