Els nostres valors

Black and white portrait of a handsome manCoaching & People té la seva principal activitat en l’acompanyament de les persones amb l’objectiu de desenvolupar tot el seu potencial de cara a uns objectius i uns resultats concrets. Així aportem valor a cada persona i treballem per la seva millor versió.

Qualitat de la comunicació

El nostre valor afegit és la qualitat de la comunicació amb una conversa transformadora que fa passar a l’acció i que assumeix tots els canvis que li impliquen.

Qualitat i professionalitat

Coaching & People ofereix un servei de màxima qualitat i professionalitat amb una visió humanista de la seva missió en el tracte i acompanyament de les persones.

Treballem en el creixement personal

Treballem en processos de creixement personal i en l’assoliment de resultats i objectius amb una metodologia innovadora i adaptada a les necessitats del client.

Compromís social

El nostre compromís social té com a finalitat millorar la qualitat de vida i assolir els objectius personals; en definitiva viure amb més plenitud. I això sense cap mena de dubte repercuteix en les famílies, en els grups humans i en tota la societat.

Trascendència

La persona està constituïda per quatre dimensions: física, emocional, intel·lectual i espiritual. Proposem als nostres clients, en un marc de llibertat i respecte, considerar la dimensió transcendent en les seves vides. 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s