Coaching personal o life coaching

cambio proximoPROCESSOS DE COACHING TOTALMENT ADAPTATS

Actues en la teva vida o la observes? Tries o acceptes? Portes les regnes de la teva vida o van passant coses sense que tu tinguis res a dir? Tens un rumb marcat o sents que des de fa un temps vas sense direcció?

Pensa per un moment en aquesta sensació que a vegades et fa sentir que no portes les regnes, o que ets un simple observador de la pel·lícula de la teva vida. O potser sents que vas amb el piloto automàtic. O que alguna vegada, fa temps, tenies somnis, il·lusions, metes… Què ha passat? Intenta recordar abans de continuar…

No ha de ser així necessàriament. Imagina ara que ets qui volies ser i com volies ser fa un temps. Que has aconseguit assolir aquells somnis i projectes que alguna vegada van ser els que feien que cada matí t’aixequessis amb il·lusió i energia. Et sents en plenitud, feliç, realitzat.

A tots ens arriben moments en la nostra vida en els que sentim que podem fer més, viure més, contribuir més. Alguns sentim que és el moment de corregir el rumb, de renovar les il·lusions, de ser protagonista; altres senten que no és el seu moment, i altres simplement ho deixen passar.

En quin moment et trobes tu?

Si has arribat fins aquí, vol dir que has obert una porta a la possibilitat del canvi o que vols aconseguir d’una vegada aquell objectius que t’havies proposat a nivell personal o professional. El Coaching Personal pot ser aquesta porta oberta al camí que va des del lloc on et trobes fins al lloc on desitges arribar.

Com funciona? (La primera sessió pot ser totalment informativa)

  1. Els serveis aportats per el Coach al Coachee (client), són Coaching presencial, en el marc de les sessions necessàries per a desenvolupar amb èxit un procés de Coaching i assolir els resultats esperats.
  2. La relació estarà centrada en el desenvolupament del potencial del Coachee, amb la finalitat de generar millors resultats en les àrees que el Coachee proposi.
  3. El Coach es compromet amb el Coachee a que tota la informació facilitada sigui estrictament confidencial.
  4. La durada del procés serà pactada entre el Coach i el Coachee. Cada sessió serà d’una hora aproximadament.
  5. Invertir en Coaching personal és invertir en la nostra millor versió personal i professional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s