Per què Coaching? Per què un Coach?

131024_S_coach_165

Acompanyament

El Coach amb el seu acompanyament ajuda al Coachee (client) a convertir les dificultats i els obstacles en estímuls que el portin a superar-se.

Canvi

El Coach ofereix eines per canviar, per evolucionar i per millorar com a persona i com a professional.

Fortaleses, debilitats, perspectiva, consciència, principis i valors

El Coach acompanya el Coachee a descobrir i reforçar les fortaleses, i també a reflexionar sobre les debilitats. Així amb el procés de Coaching ampliem la nostra perspectiva i la nostra consciència arribant a ser més afí als propis principis i valors.

Confiança

El Coach confia profundament en les persones i en totes les seves capacitats. D’aquesta manera, en la conversa de Coaching es treballen les emocions, l’autoestima, la proactivitat, l’empatia, els valors, la identitat personal, etc.

De dins cap enfora

El treball d’un procés de Coaching sempre és de dins cap enfora; és a dir des del món interior amb les àrees no observables a simple vista (capacitats, judicis, valors, identitat) fins a les àrees observables com les conductes i l’entorn.

Coaching personal i executiu

El Coaching personal ha d’ajudar a un client, sense disfuncions a nivell d’estructura psíquica, a pensar de manera diferent; millorar la comunicació; aprofundir en un mateix; generar noves possibilitats d’acció; i afavorir el desenvolupament personal i professional.

Coaching organitzacional

El Coaching organitzacional ha d’ajudar el client a millorar l’efectivitat, millorar la productivitat, millorar la competitivitat, millorar processos d’innovació i adaptació al canvi, aprendre a prendre decisions de manera encertada, optimitzar el treball en equip, construir relacions humanes eficaces de qualitat, rentabilitzar recursos, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s