Curtedat de mires

La curtedat de mires és no veure més enllà del que són els nostres raonaments i les nostres creences personals (recordem que aquí parlo de creences referint-me a la nostra manera de veure el món, als altres i a nosaltres mateixos).

I està clar que si el nostre filtre és ample, adaptable, millorable, obert, observador, etc., doncs no passa res; però si el nostre filtre és petit, ensopit, pobre, obcecat i a sobre ens pensem que està fet i acabat per sempre, doncs el que ens passarà és que ens estarem tancant a qualsevol possibilitat de creixement i enriquiment personal.

Sempre podem aprendre dels altres! Diguem-ho i creiem-nos-ho de veritat perquè sinó estem venuts i podem arribar a ser ridículs.

En aquest sentit, que nos ens faci por envoltar-nos de persones i situacions que ens qüestionin una mica perquè sinó ens anquilosarem en la nostra zona de confort a on s’està còmode i calentet (o fresquet, depèn com es miri), a on tot és a l’abast i quasi no cal ni estirar el braç per aconseguir les coses.

Situar-nos en la zona de creixement potser ens espanta una mica, o molt! Potser ens costa, i ens fa mandra però el món ja està massa ple de mediocritat i de porucs, i la seva quota ja l’hem superada amb escreix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s