Amagar el cap sota l’ala

Sempre he sentit que els estruços quan tenen por amaguen el cap sota l’ala o en qualsevol forat a terra que trobin a prop. És la “tècnica” d’amagar el cap sota l’ala que també fan moltes persones. Amagar el cap, no veure, no sentir i pensar que les coses així com per art de màgia s’arreglaran.

Certament, els temps a vegades pot ser un bon remei, o millor dit un bon suavitzant de les emocions i de les situacions negatives; i en algunes situacions la millor opció és deixar passar una mica de temps perquè les aigües tornin a la seva llera i el foc és refredi una mica però actuar sempre així sense afrontar el que passa és com se sol dir en castellà “pan para hoy y hambre para mañana”.

Amagar el cap sota l’ala és deixar que la bola es faci més gran, és deixar les cendres enceses que amb qualsevol bufada del vent es poden tornar a encendre, és posar una “tirita” on hi ha una hemorràgia.

Pensem bé les coses, prenem-nos el temps necessari per a trobar les paraules més escaients, analitzem la situació, fem tot el que convingui… però no amaguem el cap sota l’ala perquè sinó pot ser massa tard per intervenir.

Aquesta situació m’agrada comparar-la amb la brúixola dels vaixells. Un grau de diferència al principi del trajecte no és res, però quan han passat anys i kilòmetres de vida aquest petit grau pot haver-se convertit en un distància insalvable i llavors ja no hi ha res a fer.

2 pensaments sobre “Amagar el cap sota l’ala

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s