Posar una cara de merda

familiaadams

Victor Küppers en les seves xerrades i en els seus llibres utilitza una expressió que m’encanta; diu: “no som responsables de la cara que tenim, però sí de la cara que posem”. I m’encanta perquè penso que té tota la raó…

Ell amb la seva gràcia característica (escolteu-lo si teniu l’oportunitat) explica amb detalls i bromes això de “la cara que tenim i la cara que posem”. I és que, com ell diu a vegades, hi ha gent que posa una cara de merda. De fet, fins i tot a vegades nosaltres, la posem encara que no ens ho sembli.

No sabria descriure exactament com és una cara de merda, però si recordem una mica la cara que posàvem l’últim cop que ens vam enfadar, o que ens vam posar nerviosos per tonteries, jo diria que això és una cara de merda. I si fins i tot i així, no ho recordem, la propera vegada que ens passi ens fem un selfie i llavors segur que no se’ns oblida mai més.

Els altres mereixen la nostra millor cara, el nostre millor somriure, la nostra millor actitud. Hi ha persones que habitualment fan una cara de merda. Alguns sincerament no tenen un altre remei perquè han patit molt o estan patint, o tenen algun drama personal o familiar que els colpeja de manera duríssima. Aquests que facin la cara que puguin. Però la resta, no tenen excusa, o millor, no tenim excusa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s