Caminar per Roma

romaFa pocs dies he tingut la sort de caminar novament per una ciutat que m’enamora. Una ciutat que m’agrada tant i en la que em sento tan bé que fins i tot diria que en una altra vida vaig viure a Roma.

En aquesta visita vaig poder veure i contemplar els llocs típics: Piazza Navona, Fontana di Trevi, Piazza Spagna, el Coliseu, el Vaticà… Però vaig veure tots aquests llocs primer en un dia de pluja intensa i després en dies de sol radiant. I que voleu que us digui! Com canvia el panorama! Mireu que m’agrada Roma eh però, mai millor dit, no hi ha color!

I perdoneu ara el salt mortal que faré ara, si apliquem això a les persones encara la diferència és més gran: com canvia una cara o una persona amb sol o sense! Com canviem nosaltres quan ens brillen els ulls o quan la foscor ens aclapara!

Els ulls brillants i el somriure sincer indiquen moltes coses. Hi ha ulls d’aquesta mena que enamoren i que no ens cansaríem mai de mirar-los perquè d’alguna manera ens fan sentir com a casa. A vegades els ulls brillants i la rialla són variables com el temps i quasi és inevitable que estiguin d’una manera o d’una altra, però altres vegades tenim molt a dir i podem decidir somriure encara que no ens vingui molt de gust, encara que en un primer moment tinguem la sensació de fer teatre.

Si persistim veurem com aviat comencen a canviar coses i els canvis seran en positiu: ens sentirem millor, s’activaran els músculs de la nostra cara, ens brillaran els ulls i aquests missatges faran que el nostre cervell s’activi de tal manera que els beneficis arribin a tot el nostre cos. Pensem-ho i provem-ho que sortirem guanyant!

2 pensaments sobre “Caminar per Roma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s