La vida és xula?

3 monosDoncs que voleu que us digui? Depèn de moment, depèn de la persona, depèn de les experiències, depèn de la visió de la jugada… Jo no sé si la vida és xula. El que sí sé és que la vida no és de color de rosa.

La vida a vegades és un camí abrupte, difícil, fred, fosc. Altres, és un camí afable a on tot fa baixada, on les coses surten per si soles sense gaire esforç, on les floretes alegren la mirada del camí…

No sé si la vida és xula… El que sí sé és que totes les coses bones a la vida costen un esforç; que la vida consisteix en començar i recomençar una i altra vegada sense cansar-se; que cal ser valent, cadascú a la seva manera…

No sé si la vida és xula… El que sí sé és que a vegades cal anar sol i prendre decisions; i altres molt acompanyat estimant i deixant-se estimar; i que les persones que estimes són essencials per viure.

No sé si la vida és xula… Potser alguna vegada ho diràs perquè estaràs eufòric, content i enamorat; però altres vegades detestaràs aquests tipus de frases perquè estaràs trist i fastiguejat o et sentiràs traït després de tant esforç.

La vida és el gran repte que tenim entre les mans. La vida és apassionant. La vida és la vida i cal viure-la amb la nostra millor versió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s