Nosaltres som els temps

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tots veiem que el nostre món té les seves inquietuds i les seves esperances. També veiem que la societat està plena de valors i de coses positives, i que al mateix temps hi ha deficiències i corrupció. El mateix passa en la nostra vida personal i professional, en les nostres famílies, en els amics… Coses positives i coses negatives.

I és en aquesta situació i en aquestes circumstàncies on hem de desplegar les nostres capacitats personals, on hem de fer rendir allò que hem rebut. No valen excuses, ni nostàlgies d’altres temps o situacions. Les dificultats personals són les que són, i és ara i aquí que hem de donar la nostra resposta. Confiem i no ens deixem aclaparar per aquests temps que vivim perquè nosaltres som els temps.

Instal·lar-se en el món de la queixa no serveix de res, no ajuda, torna agre el caràcter i desanima. Cal centrar les forces i les energies en allò que depèn de nosaltres, en allò que nosaltres podem canviar. Buscar culpables sol ser la postura còmode; implicar-se i encara més, comprometre’s en les solucions és el més difícil.

De cap manera vull dir que actuem com si portéssim una vena als ulls. Si tenim els ulls oberts i una mica de sentit comú, veiem les coses que passen i les veiem claríssimament. El tema està en si les volem solucionar o no; i en si les diem allà on s’han de dir o ens dediquem a l’esport de comentar i no fer res. Està a les nostres mans!

2 pensaments sobre “Nosaltres som els temps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s