Passa per un altre camí

?????????????????????????????La vida de les persones és com un viatge on trobem tota mena de paisatges i de llocs on reposar i abeurar-nos. A vegades sembla que no arribarem, o que estem caminant sense avançar, o fins i tot que ens hem equivocat de camí i estem perdent moltes energies… Altres vegades la ruta és alegre, i anem lleugers, contents, gaudint del paisatge. Hi ha moments de calma, de cansament, d’esgotament, de molta força, de gran rapidesa, moments de tot tipus…

En aquest viatge necessitem fortalesa per mantenir-nos ferms i per fixar la mirada en les possibilitats i en les solucions; i no només en els obstacles que van sorgint. Aquest és un exercici difícil però amb entrenament i pràctrica anem fent petits canvis que ens ajuden molt perquè el perill d’enfonsar-nos sovint es troba més en la falta de confiança que en les mateixes dificultats.

Hi ha algunes preguntes que ens podem fer: Quines són les meves dificultats, els meus obstacles, les meves pors? I què fem per a superar-los? O només ens lamentem i ens queixem… Hem provat de fer alguna cosa diferent per veure si els resultats també són diferents? Hem canviat la nostra “estratègia”?

O dit d’una altra manera… Que no ens passi com aquell que es lamentava que sempre que passava per aquell camí l’atracaven i el robaven. I hi havia passat 50 vegades!!! Tots sabem almenys una possible solució…

4 pensaments sobre “Passa per un altre camí

  1. És veritat!!!, A vegades convé fer “un alto en el camino”, per veure les coses en perspectiva! És el títol d’una canço que m’agrada molt!!!
    Tere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s