Els Reis sí que existeixen! I jo els he vist… (I)

Reyes

Pels més petits de casa nostra sempre ha sigut un misteri això de què les mares tinguessin la satisfacció de posar-se al plat el tros més petit o aquell que s’ha cremat o aquell que no agrada a la resta de la família. Quina sort que a les mares els hi agradi tot! Quina sort que quasi mai es posin malaltes i no s’hagin de posar al llit amb tanta freqüència com ens passava a nosaltres!

 Però només que un sigui una mica observador i tingui una mica de sensibilitat, acaba per descobrir que aquí hi ha gat amagat, i que tanta harmonia familiar no pot ser casual. Està clar que sempre hi haurà qui, tot i la seva majoria d’edat, continuï anomenant “sort” i considerant com “un dret”, tot allò que no és sinó producte d’un amor gratuït que no espera res a canvi.

 Aquests últims acostumen a pensar que els seus pares els van mentir amb la màgia dels Reis. La seva insensibilitat i duresa de cor els impedeix entendre que els Reis són de veritat. Estan lluny de comprendre que l’autèntica bondat no busca publicitat, sinó que li agrada passar oculta, seguint els grans ideals de sempre.

 Al contrari del que s’acostuma a afirmar, segurament la màgia del dia de Reis està més en els pares que en els nens. El miracle de l’amor, que cada 6 de gener visualitzem de manera molt particular, consisteix en fer el bé passant desapercebuts i de manera gratuïta.

2 pensaments sobre “Els Reis sí que existeixen! I jo els he vist… (I)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s