Construir la pròpia vida (I)

EXPOSICIÓN "UN PLANETA" EN HANOI

No és qüestió ara de fer un examen rigurós del que és la nostra vida. Però sí és bo de tant en tant pensar com van les coses i veure si anem en la direcció més adient i amb l’actitud més correcta. Avui, ara, potser és un moment apropiat per a fer-ho no només amb el cap sinó també amb el cor. I segur que trobem un munt d’experiències de tot tipus: bones i  dolentes, alegries i tristeses, records i projectes…

Fent aquesta mirada també podem arribar als nostres fonaments i veurem si estem construint la nostra vida sobre sòlid o sobre vacuïtat. Nosaltres amb les nostres decisions grans i petites d’alguna manera som o volem ser constructors de l’edifici més important que tenim a les mans: la nostra vida.

Al llarg de la nostra existència anem carregant la motxilla i ens equipem pel present i pel futur. I en cada moment hem de ser nosaltres mateixos: lluitant pels nostres objectius posant en pràctica els nostres valors, aquells més profunds, sense por, i confiant totalment en el nostre potencial per arribar a ser la millor versió de nosaltres mateixos.

Tenim a les nostres mans el nostre futur, però també el de la nostra societat i el del nostre món. No pot ser que ens deixem portar per la corrent, només els peixos vius remunten el riu i troben llocs millors, als peixos morts se’ls emporta la corrent i arriben al mar on s’hi aboca de tot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s